Login
+Follow
Login

Upplev Sverigemässan ställs in!

By naraventyr on 2013.03.19 In Blandat

Artexis ledning har beslutat att inte genomföra Upplev Sverige den 26-28 april på Kistamässan som planerat. Som professionell mässarrangör vill Artexis kunna leverera en kvalitetsprodukt, där både utställares och besökares förväntningar och krav till fullo kan uppfyllas.

– Det är mycket tråkigt men nödvändigt beslut som vi behövde ta, säger Bo Magnusson, operativ chef på Artexis. Upplev Sverige ställs in på grund av det rådande konjunkturläget, vilket har medfört att tillströmningen inte varit tillräcklig i branschen. Därmed finns inte någon garanti för att vi som professionell arrangör kan säkerställa besökarnas förväntningar vad gäller bredd och kvalitet på mässan.

– Vi är fortsatt positiva till en mötesplats i Mälardalen för en rese- och upplevelsemässa. Och vi kommer att se över konceptet i samverkan med partners, för att komma tillbaka med en stärkt produkt, säger Bo Magnusson.

Typiskt säger jag som såg fram emot att snacka näräventyr med Banankungen 🙂

3 Responses to "Upplev Sverigemässan ställs in!"

    Comments (3)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Sök på bloggen
Här kan du läsa om…

..naturupplevelser i närområdet.
Jag vill inspirera er till att göra egna upplevelser i naturen med familjen, med kompisar eller helt själva.
Jag skriver om mina egna erfarenheter och så testar jag lite utrustning, då och då.
Det finns många undersökningar som styrker bilden av att man mår bra av att vistas ute i naturen, jag kan bara hålla med.

Arkiv Taggar
+Follow

Login