Login
+Follow
Login

Snart dags att avslöja…

By naraventyr on 2013.04.16 In Årets Näräventyrare

..vem som blir Årets Näräventyrare 2012.
För tredje året har jag glädjen att via min blogg rösta fram och utse Årets Näräventyrare 2012. Meningen var att jag skulle avslöja det på Upplev Sverigemässan, men eftersom de har ställt in mässan så tänkte jag avslöja det nu i helgen. Så håll ögonen öppna här på bloggen =D

Meningen med utmärkelsen är följande:
Priset delas ut årligen för att belysa och lyfta fram möjligheterna till en äventyrlig upplevelse i närområdet samt för att visa de positiva effekterna som ett näräventyr innebär både personligen och för miljön (inga långa transporter). Priset har också som syfte att inspirera andra att ta vara på möjligheterna som finns runt knuten.

Att göra ett näräventyr:
* kan vara första steget ut till det stora äventyret
* är att sätta guldkant på den vanliga utflykten
* är att leva i nuet och att ta vara på stunden
* med familjen stärker banden och gemenskapen
* är utvecklande och stärkande både mentalt och fysiskt
* är billigt
* är kul!
0 Responses to "Snart dags att avslöja…"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Sök på bloggen
Här kan du läsa om…

..naturupplevelser i närområdet.
Jag vill inspirera er till att göra egna upplevelser i naturen med familjen, med kompisar eller helt själva.
Jag skriver om mina egna erfarenheter och så testar jag lite utrustning, då och då.
Det finns många undersökningar som styrker bilden av att man mår bra av att vistas ute i naturen, jag kan bara hålla med.

Arkiv Taggar
+Follow

Login