Login
+Follow
Login

Bara ett ögonblick sen

By naraventyr on 2013.04.30 In Blandat

Dimma

Tänk om Sverige hade legat vågrätt istället? Vi hade fortfarande upplevt våren och årstiderna, men vi hade inte kunnat uppleva den här otroliga variationen som vi har i Sverige just nu. Vi har sån himla tur som bor här, det tycker i alla fall jag.
För några dagar sedan låg snön envist kvar och hindrade vårens framfart. Nu blommar det för fullt och man vill dra lite i handbromsen för att kunna njuta av förvandlingen från vitt till grönt. Jag älskar Sveriges natur, årstiderna och variationen i vårt land.Min dotter tog den här bilden för några dagar sedan. För mig symboliserar det vintern som erkänner sig besegrad, släpper greppet och drar sig tillbaka i skydd av dimman.
Välkommen våren!

0 Responses to "Bara ett ögonblick sen"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Sök på bloggen
Här kan du läsa om…

..naturupplevelser i närområdet.
Jag vill inspirera er till att göra egna upplevelser i naturen med familjen, med kompisar eller helt själva.
Jag skriver om mina egna erfarenheter och så testar jag lite utrustning, då och då.
Det finns många undersökningar som styrker bilden av att man mår bra av att vistas ute i naturen, jag kan bara hålla med.

Arkiv Taggar
+Follow

Login